We wtorek 28 stycznia wybraliśmy logo projektu. W głosowaniu wzięło udział 10 osób (5 uczniów i 5 nauczycieli) z każdej partnerskiej szkoły. Zwyciężył projekt przedstawiony przez Łotwę.

Szanowni Państwo,

zapraszam do wypełnienia ankieta dla uczniów, rodziców oraz nauczycieli Szkoły Podstawowej w Zalesiu Górnym dotycząca zdrowego stylu życia na początku realizacji projektu Reallfooding Challenge.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAVf-q4zipjM-tszhw2yguYpkSW7uNUcfBoQWrfLYzL0nuzQ/viewform

Monika Sochacka-Kukiełka

SPOTKANIE PROJEKTOWE W PORTUGALII

Pod koniec listopada 2019 roku odbyło się spotkanie nauczycieli z pięciu partnerskich szkół. Naszą szkołę reprezentowały: Monika Sochacka-Kukiełka, Hanna Górecka, Iwona Warmiak i Dorota Szejner. Oto jak podsumowała to wydarzenie Aida Diamantino, organizatorka i przewodnicząca zespołu projektowego z Portugalii.

 

                                                Proszę kliknąć aby przeczytać cały tekst :)

Naszą relację przygotowała Hanna Górecka. Wykorzystała aplikację Madmagz, którą będziemy stosować w dalszej pracy z uczniami.

                     

 

Przed przerwą świąteczną ekipa "Realfooding Challenge" nakręciła film przedstawiający uczestników projektu, szkołę i naszą miejscowość. Film zostanie zaprezentowany w trakcie wyjazdu do Finlandii. Jesteśmy wdzięczni tacie Staśka, panu Pawłowi Sobczykowi za pomoc w montażu. Specjalne podziękowania dla bohaterów drugiego planu z klasy 8A!

 

Poniżej nasz film smile

Poznajmy się!

 

Miło nam przedstawić nauczycieli, którzy będą realizować projekt RealFooding Challenge.

 

 

Hiszpania:  Ester, Teresa, Patricia i Bruno

 

Portugalia: Mafalda, Cristina, Aida, Manuela, Lucilia i Maria

 

Łotwa:  Panie: Vineta, Inga, Daiga i Zane. Panowie: Zintis, Krišjānis i Druvis

 

  

Finlandia: Jari, Ukko-Pekka i Pekka

 

I oczywiście prawie kompletna reprezentacja naszej szkoły.  

Szukaj

menu głównetreść strony

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.