We wtorek 28 stycznia wybraliśmy logo projektu. W głosowaniu wzięło udział 10 osób (5 uczniów i 5 nauczycieli) z każdej partnerskiej szkoły. Zwyciężył projekt przedstawiony przez Łotwę.

https://padlet.com/SPZalesieGorne/31d5s48agb1l86xu

Spotkanie projektowe w Portugalii 

W dniach od 18 do 22 października odbędzie się pierwsze międzynarodowe spotkanie projektowe z udziałem uczniów ze szkół partnerskich. Ze względu na krótki czas od początku roku szkolnego, zastosowano następujące kryteria wyboru uczniów na wyjazd: 

  1. Obecność na spotkaniach projektowych. 
  1. Terminowe wykonanie plakatów dotyczących zdrowego odżywiania w języku angielskim. 
  1. Terminowe dostarczenie zgód rodziców. 
  1. Przynajmniej dobra ocena z zachowania na koniec poprzedniego roku szkolnego. 

Spośród wszystkich, którzy spełnili te warunki, dwie najszybsze osoby zapewniły sobie bilet na wyjazd.  Nazwiska czterech pozostałych uczestników zostały rozlosowane spośród uczniów, którzy spełnili wszystkie kryteria. 

Szczęśliwymi uczestnikami wyjazdu będą następujący uczniowie: 

Jadwiga Tichy, Gabriela Lech, Andrzej Wojciechowski, Wiktoria Leppin, Małgorzata Lewicka, Julia Brzezińska. 

Mamy nadzieję, że pomimo restrykcji covidowych uczniowie wraz z kolegami i koleżankami z innych krajów będą mogli wspólnie zrealizować zaplanowane działania, a po powrocie opowiedzą o tym doświadczeniu innym uczniom naszej szkoły.  

Pozostałych uczniów zainteresowanych kolejnymi wyjazdami zapraszamy na spotkania projektowe z Panią Dorotą Szejner w poniedziałki o godzinie 7.15. 

Monika Sochacka-Kukiełka 

 

Szanowni Państwo,

zapraszam do wypełnienia ankieta dla uczniów, rodziców oraz nauczycieli Szkoły Podstawowej w Zalesiu Górnym dotycząca zdrowego stylu życia na początku realizacji projektu Reallfooding Challenge.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAVf-q4zipjM-tszhw2yguYpkSW7uNUcfBoQWrfLYzL0nuzQ/viewform

Monika Sochacka-Kukiełka

menu głównetreść strony

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.